Onze producten

Het nemen van een zonnebank begint met de juiste voorbereiding. Smeer je van tevoren in met een speciale crème voor de zonnebank. Een goede crème is bijvoorbeeld Devoted. De crème zal je huid beschermen en ervoor zorgen dat je huid sneller bruin wordt en langer bruin blijft. Dat heeft toch geen nut” of “Ik heb al een bodylotion gesmeerd” is één van de veel gehoorde antwoorden die wij krijgen wanneer wij u vragen of u zonnebank cosmetica wilt gebruiken. Wij leggen u graag uit waarom het zo belangrijk is om te smeren met een product dat speciaal voor de zonnebank is gemaakt. Tijdens het zonnen verliest uw huid veel vocht waardoor uitdroging van de huid en huidveroudering kan ontstaan. Vocht dat u heeft verloren kunt u naderhand niet meer “terugsmeren”. Een droge huid reflecteert/blokkeert het zonlicht. Wanneer u smeert met zonnecosmetica verhoogt u uw bruiningsresultaat tot wel 40%. Een goed gehydrateerde huid zorgt ervoor dat u sneller bruin wordt en ook dat u dieper en langer bruin blijft. Het is dan ook van groot belang uw huid goed in te smeren (vlak) vóór u gaat zonnen. Ook na het zonnen is het belangrijk uw huid goed te verzorgen met een aftersun, dit kunt u het best doen nadat u al een paar uur onder de zonnebank uit bent. Waarom niet gelijk? De meeste zonnecosmetica werken nog een aantal uren door om de bruining nog meer te optimaliseren. Smeert U direct een aftersun dan verbreekt u dit proces.